Klinika Dentare BemoDental

Merrni kujdesin e plotë të dhëmbëve me profesionistin ne fushën e stomatologjis, Bekim Kurshumlia në Gjakovë

20230305_145006

Profesionist Stomatolog
Bekim Kurshumlia

Doktori Bekim Kurshumlia është një profesionist në fushen e stomatologjis me përvojë të gjatë në trajtimin e kujdesit të dhëmbëve. Ai ka mbaruar shkollën e mjekësisë dentare dhe ka kryer trajnime të vazhdueshme për të qëndruar në krye të teknologjisë së fundit në profesionin e tij.

Si stomatolog në Gjakovë, Doktori Kurshumlia është i orientuar në teknologjinë e fundit të punimeve protetikore, ku në veqanti është esteika dhe stabiliteti primar. Ai është i njohur për vëmendjen dhe kujdesin e tij të personalizuar për secilin pacient, duke krijuar një marrëdhënie të besueshme me ta.

Në klinikën Bemo Dental përdor materialet dhe pajisjet e kualitetit më të lartë të kohës, Doktori Kurshumlia stomatolog ne Gjakove ofron një gamë të gjerë shërbimesh dentare dhe është në gjendje të ofrojë zgjidhje të personalizuara për nevojat e secilit pacient.

Doktori Bekim Kurshumlia është i përkushtuar për të dhënë kujdesin dhe trajtimin e nevojshëm për të siguruar shëndetin dhe bukurinë e dhëmbëve të pacientëve të tij. Me një kujdes të veçantë për detajet dhe një qasje të personalizuar për secilin pacient, ai është një nga dentistët më të njohur dhe të besueshëm në fushën e kujdesit të dhëmbëve në Kosovë.

0 +
Vite Eksperiencë
0 k+
Klient të Lumtur
0 %
Kualitet dhe Kujdes

Serviset Dentare që ne ofrojmë

Shërbimet Tona Stomatologjike Të Specializuara Për Ju

Zbardhimi i dhëmbëve

Zbardhimi i dhëmbëve është një procedurë stomatologjike e ofruar nga doktori i njohur Bekim Kurshumlia në Gjakovë, Kosovë. Ky shërbim përfshin largimin e plakjes dhe ngjyrave të panishme nga sipërfaqja e dhëmbëve, duke i bërë ata të ndriçojnë më shumë dhe të japin një pamje më të pastër dhe më të rregullt. Procedura mund të kryhet në mënyra të ndryshme, duke përfshirë metoda profesionale të bazuara në kimikate ose metodat natyrale shtëpie.

Ekzaminime të plotë, rentgen dhe pastrime dentare

Ky shërbim përfshin ekzaminime të plotë të dhëmbëve, përfshirë rentgen, dhe pastrime dentare për të përmirësuar higjienën dhe shëndetin e gojës së pacientëve. Doktori Kurshumlia, me përvojë të gjatë në fushën e stomatologjisë, ofron këtë shërbim cilësor për të ndihmuar pacientët e tij të ruajnë dhe të përmirësojnë shëndetin e dhëmbëve dhe gojës së tyre.

Kurorat dhe urat

Kronat dhe urat janë zgjidhje të rëndësishme për të trajtuar dhe riparuar dëmtimet dhe humbjet e dhëmbëve. Kronat janë mbulesa të qëndrueshme që vendosen mbi dhëmbin e dëmtuar për të mbrojtur dhe riparuar strukturën e dhëmbit, ndërsa urat janë zgjidhje të ndërtuara në laborator që përdoren për të mbushur zbrazëtimet mes dhëmbëve dhe riparuar dëmtimet e mëdha të dhëmbëve. Doktori Kurshumlia, me përvojë të gjatë në fushën e stomatologjisë, ofron këto shërbime cilësore për të ndihmuar pacientët e tij të riparojnë dhe të mbrojnë dhëmbët e tyre nga dëmtimet dhe humbjet.

Plompa, mjekimi i kanaleve te rrenjes si dhe ekstraksioni

Plombat përdoren për të trajtuar kavitete dhe kariese të vogla në dhëmbë, ndërsa kanale rrënjore janë një zgjidhje për trajtimin e infeksioneve të brendshme të dhëmbit. Nxjerrja e dhëmbit është një procedurë e nevojshme nëse një dhëmb është shumë i dëmtuar për të riparuar, ose nëse ekziston rreziku i infeksionit të tij. Doktori Kurshumlia, me përvojë të gjatë në fushën e stomatologjisë, ofron këto shërbime cilësore për të ndihmuar pacientët e tij të trajtojnë dhe të riparojnë dhëmbët e tyre në mënyrë efektive dhe të sigurojnë shëndet të mirë të gojës së tyre.

Implantet, vendosja dhe rikthimi

Implantet janë zgjidhje të avancuara për riparimin e humbjes së dhëmbëve. Ata përdoren si alternativa më e mirë për urat dhe një zgjidhje e qëndrueshme për mbajtjen e mbulesës së dhëmbit në vend. Vendosja e implantit është një procedurë e detajuar e cila kërkon një ndërhyrje kirurgjikale dhe mund të zgjasë disa muaj për të lejuar marrjen e shëndetshme të implantit. Restaurimi është pjesa e dytë e procesit, e cila përfshin vendosjen e kronave apo urave të reja mbi implantin e vendosur. Doktori Kurshumlia, me përvojë të gjatë në fushën e stomatologjisë, ofron këto shërbime cilësore për të ndihmuar pacientët e tij të rikthejnë dhëmbët e tyre në mënyrë efektive dhe të sigurojnë një ngjashmëri të përsosur me dhëmbët e tyre natyralë.

Stomatologjia Kozmetike

Këto shërbime kozmetike përfshijnë trajtimin e defekteve estetike të dhëmbëve dhe përdoren për të rikthyer bukurinë dhe shëndetin e dhëmbëve. Venat e porcelanit janë konsideruar si zgjidhje më e mirë për të korrigjuar ngjyrën, formën, madhësinë dhe gjatësinë e dhëmbëve. Venat e kompozitit janë një zgjidhje tjetër e përshtatshme, e cila përdoret për të korrigjuar defekte të vogla dhe për të përmirësuar pamjen e dhëmbëve. Doktori Kurshumlia ka ekspertizë të thellë në këtë fushë dhe ofron shërbime cilësore për të ndihmuar pacientët e tij të rikthejnë ngjyrën dhe pamjen e bukur të dhëmbëve të tyre në mënyrë efektive dhe të sigurojnë një buzëqeshje të bukur dhe të lumtur.

Ordinanca Jonë

Teknologjia moderne është bërë një pjesë e rëndësishme e stomatologjisë së sotme dhe Klinika Dentare BemoDental në Gjakovë ka vendosur të jetë pjesë e kësaj revolucionare. 

Ne kemi investuar në teknologji të fundit për të ofruar trajtim më të përkryer dhe më të saktë për pacientët tanë.

Klinika Dentare BemoDental në Gjakovë

Klinika Dentare BemoDental në Gjakovë është një vend ku pacientët mund të kenë besim të plotë në trajtimin dhe kujdesin e dhëmbëve të tyre. 

Ne kemi një ekip profesional dhe të kualifikuar të stomatologëve dhe staffit të kujdesit ndaj pacientëve që ofrojnë shërbime të kualitetit të lartë dhe me standarte të nivelit të lartë.

Shërbimet Tona Stomatologjike Të Specializuara Për Ju

Implantet, vendosja dhe rikthimi

Plompa, mjekimi i kanaleve te rrenjes si dhe ekstraksioni

Kurorat dhe urat

Stomatologjia Kozmetike

Klientët e kënaqur

Mina Gre
Mina Gre
21. Shkurt, 2023
Sehr toller Arzt nur zum empfehlen einfühlsam macht seine Arbeit sauber und perfekt Hatte während der Behandlung 0 schmerzen Unterstützt unsere Leute in der heimat 🇦🇱✌🏻
nikaj valon
nikaj valon
16. Shkurt, 2023
beste behandlung seit jahren sehr zuverlässig speditiv und sehr hygienisch und moderne praxis. bester zahnarzt von gjakova
Ana Maria Syla
Ana Maria Syla
14. Janar, 2023
ljubazno osoblje, izvrsno riješavaju svaki problem, predlažu kojim načinima sve mogu poboljšati izgled zuba, a s tim tako i naš cijelokupan izgled. zadovoljna sam i rado preporučam ovu kliniku. :)
Shkelqesa Bajramaj
Shkelqesa Bajramaj
29. Nëntor, 2022
Jam shume e kenaqur me sherbimim e juaj profesional
Vesa Kusari
Vesa Kusari
15. Nëntor, 2022
Pafund e kenaqur me rezultatet per vetem brenda 3 muajve.Bemo Dental klinika me e mire qe kemi. Çdo gje 10/10👏
sabina berisha
sabina berisha
21. Tetor, 2022
Sehr kompetentes Personal und Facharzt Hab mich sehr wohl gefühlt Danke !
Fisnik Kurshumlija
Fisnik Kurshumlija
20. Shtator, 2022
Excellent service! I highly recommend this clinic! I came all the way from Alberta, Canada to visit my family and suddenly I found myself in need of a dentist. Dr. Bekim has demonstrated once again his high level of professionalism especially in helping me with my root canals and crowns. Very happy with your service! I will definitely come back again! Keep up the good work! Nick!
Valbona Qeta
Valbona Qeta
13. Shtator, 2022
You are the Best 👌 Beste Zahnarzt, wir sind sehr zufrieden. Danke viel mol 👌😍😍😍
Rexhep Mataj
Rexhep Mataj
12. Gusht, 2022
Une vi nga Stuttgarti per ti rregulluar dhembet tek kjo klinike , dhe ju pergezoj per punen qe e beni !

Partneret tanë

Klinika jonë nuk është e plotësuar asnjëher pa partnerët tane

Artikuj

Merrni informacionin e duhur nga artikujt tanë të listuar më poshtë dhe informohuni më tepër rreth higjenës dentare. 

[blocksy_posts limit="3" has_pagination="no"]

Dëshironi të kosultoheni direkt me Doktorin?

Doktori Bekim Kurshumlia është gjithmonë i gatshëm të ju ofroj shërbimet më të mira dentare