Rreth Nesh

Dentist ne Gjakove

Ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh stomatologjike të specializuara, duke përfshirë kujdesin e përgjithshëm për shëndetin e dhëmbëve, trajtimin e kariesë, mbjelljen e dhëmbëve, si dhe trajtimin e kushteve të tjera stomatologjike.

Për një buzëqeshje të shëndetshme – Zgjidhni dentistin tuaj më të mirë!

20230305_143504

Rreth nesh

Doktori Bekim Kurshumlia është një profesionist në fushen e stomatologjis me përvojë të gjatë në trajtimin e kujdesit të dhëmbëve. Ai ka mbaruar shkollën e mjekësisë dentare dhe ka kryer trajnime të vazhdueshme për të qëndruar në krye të teknologjisë së fundit në profesionin e tij.

Si stomatolog në Gjakovë, Doktori Kurshumlia është i orientuar në teknologjinë e fundit të punimeve protetikore, ku në veqanti është esteika dhe stabiliteti primar. Ai është i njohur për vëmendjen dhe kujdesin e tij të personalizuar për secilin pacient, duke krijuar një marrëdhënie të besueshme me ta.

Mbjellja e dhëmbëve

Mbjellja e dhëmbëve, ose “dental implantat” siç quhet në fushën e stomatologjisë, është një procedurë që ndihmon në rikthimin e një dhëmbi të humbur. 

Kjo procedurë konsiston në vendosjen e një mbjellë metalike në kockën e kurrizit të dhëmbit të humbur, e cila më pas fiksohet me një koronë dentare për t’u përshtatur me dhëmbët e tjerë të pacientit.

Dental implantatët ofrojnë një zgjidhje të qëndrueshme dhe afatgjatë për dhëmbët e humbur, ndërsa mund të jenë një zgjidhje ideale për pacientët që kanë probleme me proteza dentare të rrëzuar ose të pacomoduar. Në qendrën tonë stomatologjike, ofrojmë konsultime dhe trajtime të specializuara për mbjelljen e dhëmbëve, duke garantuar cilësi dhe kujdes të avancuar për shëndetin e dhëmbëve të pacientëve tanë.

Përkrahës Profesional

dr. Enver Pula: Specialist i kirurgjis Orale

dr. Ngadhnim Domi: Specialist i kirurgjis Maksillo-faciale.

Arsyet pse duhet të na zgjidhni neve

Nese jeni ne kerkim te nje dentisti, eshte me rendesi te zgjidhni nje profesionist te besueshem dhe te aftë, i cili mund te ofroje sherbime me cilsi te larte dhe te shpejta.

0 +
Vite Eksperiencë​
0 k+
Klient të Kënaur
0 %
Sukses
Laurel Miller

Marketing Agency Director

5/5

Aenean sed nibh a magna posuere tempor. Nunc faucibus pellentesque nunc in aliquet donec congue nunc vel tempor congue.

Randy Wallace

Design Bureau Director

5/5

Donec congue, nunc vel tempor congue, enim sapien lobortis ipsumin volutpat sem ligula. Nunc purus est, consequat condimentum.

Artikujt e fundit

Më poshtë mund të lexoni disa artikuj të ndryshëm dhe të informoheni më tepër rreth problemeve dentare.

[blocksy_posts limit="5" has_pagination="no"]

Dëshironi të kosultoheni direkt me Doktorin?

Doktori Bekim Kurshumlia është gjithmonë i gatshëm të ju ofroj shërbimet më të mira dentare